Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Aanmelden

Gedurende het gehele jaar is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een rondleiding of een kennismakingsgesprek.

AANMELDFORMULIER

U kunt uw kind ten alle tijde aanmelden door het formulier in te vullen en bij school af te geven/op te sturen / of mailen naar lleenders@verdi.nl

Basisschool Antonius is onderdeel van Verdi basisonderwijs, dat bestaat in totaal uit 20 basisscholen. Alle Verdi scholen zijn gevestigd in de gemeente Meierijstad, 6 scholen zijn in de kern van Veghel gehuisvest, 4 scholen zijn in de kern van Sint-Oedenrode gevestigd en 7 scholen in de daaromheen liggende dorpen Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland en Zijtaart.

Het advies vanuit de overheid is, om de leerling aan te melden vóór 1 maart 2024. Ook in verband met de organisatie voor het nieuwe schooljaar is het prettig als leerlingen vóór 1 maart bij ons zijn aangemeld. Op maandag 6 februari en dinsdag 7 februari zijn er aanmeld dagen op onze school. 

Linda Leenders (adjunct directeur) leidt u graag rond door onze school, zij vertelt u hoe we werken en wat onze schoolvisie is,

bel of mail    0413- 21 6231      lleenders@verdi.nl 

Leren zichtbaar maken!