Skip Navigation or Skip to Content
logo
Organisatie

Opvang peuterspeelzaal en BSO

“De eerste stap naar de basisschool!”

 

Peuterspeelzaal Antonius Start

Peuterspeelzaal Antonius Start van Verdi Start is gevestigd in de school. Kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar zijn van harte welkom. Op dinsdag en donderdag ochtend is juf Sissy aanwezig. De schooltijden zijn van 08.15 tot 12.15 uur.

Het adres van Antonius Start is eveneens Antoniusstraat 10, 5469 EW Keldonk, telefoonnummer: 0413-726823. Kinderen van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar zijn van harte welkom.

De ruimte van de peuters grenst aan de centrale aula waar ook het kleuterlokaal op uitkomt. De centrale aula is een ontmoetingsruimte waar zowel de peuters als de kleuters gebruik van maken. Er is zeker sprake van een doorgaande lijn. Peuters zijn al bekend bij de kleuterjuf en als daar behoefte aan is, kunnen kleuters binnen wippen bij de peuters. Bovendien spelen peuters en kleuters gezamenlijk buiten.

Meer informatie over de peuterspeelzalen in het algemeen kunt u vinden op start.verdi.nl

 

Buitenschoolse opvang 

Vanaf 28 augustus 2017 is KDV ’t Egeltje gestart met BSO.  De BSO op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend. Het betreft alleen de middagen na schooltijd. Ook tijdens studiedagen en vakantiedagen kan de BSO open zijn, dit moet door de ouders aangevraagd worden, minimaal een maand van tevoren. De folder met alle informatie is te vinden onder het kopje documenten op onze site en te verkrijgen bij KDV ’t Egeltje. 

https://www.hetegeltje.nl/